PARTNERS

Det här projektet hade aldrig varit möjligt utan våra samarbetspartners. Vår ambition har varit att kunna tillhandahålla allt material på denna hemsida gratis. Det är vår tro att alla blir lite lyckligare av att åka skidor och få vistas på fjället!

Vårt företag grundades 1914 av Wiktor Haglöf, en visionär med en dröm och en verktygslåda. Wiktor var snickare till yrket och fast besluten att konstruera en ryggsäck som kunde klara de nödvändiga resorna genom landet, oavsett förhållanden.

Vi gör även allt vi kan för att se till att naturen bevaras så att även framtida generationer får möjlighet att utforska den. Som pionjärer har vi satt en ny standard för perfektion, men i likhet med Wiktor förblir vi nytänkande.

På Haglöfs är vi ”Outsiders by Nature”. Vi ritar utanför linjerna, tänker utanför boxen och lever utanför våra bekvämlighetszoner. Vi uppmuntrar en utforskande sida, både fysiskt och mentalt, genom att omfamna naturen.

Vi anser att alla kan uppleva naturen – oavsett väder.

Black Diamond har sina rötter i klättringen, det föddes ur behovet som de berömda Dirt Bag Climbers i Yosemite hade av att tillverka egen utrustning i tiden som var klippklättringens vagga. Idag är Black Diamond ett företag för och av klättrare, skidåkare, vandrare, terränglöpare och alla som hämtar inspiration och kraft ur friluftsliv och äventyr. Alla våra produkter är utvecklade av såna som du, såna som längtar efter att lägga nya spår, upptäcka nya vyer eller klättra en vacker linje. Vår utrustning kännetecknas av hög kvalitet och genomtänkt funktion. Vårt mål är att göra ditt och vårt äventyr roligare genom att skapa de bästa förutsättningarna med vår utrustning.

Alla våra produkter är utvecklade av sånna som du, sånna som längtar att lägga nya spår, upptäcka nya vyer eller klättra en vacker linje.


Jämtland Härjedalen Turism ekonomisk förening (JHT) bildades 1995 och är en samverkansplattform för utveckling av besöksnäringen i Jämtland Härjedalen. JHT företräder besöksnäringen i regionen i nationella och internationella sammanhang och samverkar med näringens aktörer. Destinationsorganisationerna är huvudägare. Region Jämtland Härjedalen och kommunerna äger färre andelar liksom STF, Jamtli och Inlandsbanan. I föreningens styrelse finns företrädare för regionens besöksnäring, turismforskningen och Region Jämtland Härjedalen.

Att genom samverkan, kompetens och innovation utveckla en ledande besöksnäring

Partners